Design  

Mooi design is niet het doel maar een middel om het doel te bereiken. Wij ontwerpen niet voor u, maar voor uw potentiële klanten, zij zorgen voor business. Of de website nu informatief moet zijn of moet verleiden tot aankoop, online resultaat is ons doel.

Framework ontwerpframework

Hoe trek je die eerste bezoeker naar je website ? Hoeveel klikken moet een bezoeker doen om tot de juiste pagina te komen? Hoe wordt we alle informatie op een inzichtelijke manier aan de bezoeker aangeboden? Om op dit soort vragen antwoord te krijgen beginnen wij met een framework ontwerp. Het framework ontwerp, is een simplistische vorm van de website. Het ontwerp richt zich op de functionaliteiten van de website zonder zich bezig te houden met visueel design.

frameworkEerst content

Wij zijn in de loop der jaren tot de conclusie gekomen dat we eerst de content toevoegen. Dit houdt in dat je de website gaat ontwerpen met (waar mogelijk) de echte content. Zo voorkom je dat er zaken ontworpen worden die in de praktijk helemaal niet blijken te werken. Wij ontdekte dat dit in theorie de perfecte oplossing is. Goede content schrijven kost ontzettend veel tijd. Het valt helaas nooit mee en is altijd meer dan je denkt! Omdat content veelzeggend is zal je merken dat als je alles klaar hebt er veel mensen zullen zijn die er een mening over hebben. Echter maken we ook vaak mee dat het voor u als klant nog lastig is om al aan content te werken voor er ontwerpen zijn. Ook hier vinden we samen een oplossing voor.

Offerte aanvragen Contact ons